#LocalBigYear

“Arnold Meijer en Vincent Stork zullen dit jaar lopend strijden met de fietsende teams. De Engelse naam is gekoppeld aan hun poging zoveel mogelijk soorten te zien op loopafstand van hun huis in respectievelijk Katwijk en ‘t Horntje op Texel. Vincent mikt op 220 soorten na 211 in 2021. Voor de Texel Big Day mikken we hoog, 150 soorten. Op Social Media kunnen we onze teamnaam goed inzetten voor een internationale fondsenwervingscampagne.”

Het team #LocalBigYear wordt gesponsord door Ecologisch Adviesbureau Noordkop Groen. Naast een gulle donatie steunt Noordkop Groen het goede doel met € 2,50 voor elke soort die Vincent en Arnold zien. Zo geeft Noordkop Groen, naast onderzoek doen en advies geven over natuur, ook aan het goede doel van 2022, de kustbroeders!

 

Vincent Stork:

Arnold Meijer van Blue Robin DTP:

 

Samenstelling team:

Team captain: Vincent Stork
Deelnemer: Arnold Meijer

Doel: €2500
€2.688,50 opgehaald
107.54% behaaldVogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

In het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Natuurmonumenten
  • Vogelbescherming Nederland
  • VVV Texel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief