• Home
  • Nieuws
  • van der Linde Fietsen en Gemeente zorgen voor gratis e-bikes

van der Linde Fietsen en Gemeente zorgen voor gratis e-bikes

Met dank aan de gemeente Texel en van der Linde fietsverhuur uit De Cocksdorp beschikken alle Texel Big Day teams over gratis e-bikes. Net als in 2017 sponsort van der Linde Fietsverhuur weer een aantal fietsen. De gemeente Texel doet ook een bijdrage in het kader van het stimuleren van het duurzaam vervoer op Texel. Hierdoor is het mogelijk om voor iedereen die meedoet aan de Texel Big Day 2018 een gratis e-bike beschikbaar te stellen. De Texel Big Day is een 24 uurs vogelrace, waarbij deelnemers in teams van 3-4 personen op de fiets op zoek gaan naar zoveel mogelijk verschillende vogelsoorten op Texel.
Dit doen ze om geld in te zamelen voor de bescherming van de huiszwaluw, het goede doel voor 2018.




Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Casa di Gio's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief