Localpatchers

Team Localpatchers bestaat uit een viertal vogelaars en (semi-) Texelaars wiens hart ligt bij niet alleen het zien en vinden van vogels van op het eiland, maar ook het beschermen daarvan.

Doelbedrag €5000 €2215

Vincent Stork
docent aardrijkskunde
Vincent Stork localpatchers
Flierefluiter. 43 jaar oud. 4 kinderen en een geweldige vriendin. Al sinds mijn jonge jaren laid back vogelaar met af en toe hele fanatieke trekjes. 13 jaar woonachtig op Texel waar het altijd heerlijk vogelen is. Het sociale aspect van vogelen is zeker bij een Big Day en vogelweekend een geweldige meerwaarde.

Jeroen de Bruin
Directeur
Jeroen de Bruijn localpatchers
Als 15 jarige jongen vogelde ik voor het eerst op Texel en werd direct gegrepen door de dynamiek van de duinen, het strand en de zee. Het fenomeen vogeltrek was zo duidelijk waarneembaar op de eilanden dat ik er mijn hart verloren heb en er zelfs sinds kort ben gaan wonen. Om nu met deze bigdag aandacht en geld in te mogen zamelen voor de huiszwaluw op dit mooie eiland voelt enorm goed. We gaan voor een mooie dag en een mooi bedrag.

Diederik Kok
Diederik kok localpatchers
Texel liefhebber, woonachtig in Woerden. Fanatieke zoeker naar zeldzaamheden, reist graag, vader van twee mannetjes en CDNA-lid.

Han Zevenhuizen
Han Zevenhuizen localpatchers
De vogelcarriere van Han nam een vlucht vanaf zijn 13e jaar na een twitch met enkele Woerdense vogelaars naar het eiland Texel voor de Sperwergrasmus. Een voor die periode zeer zeldzame vogel. Sinds die gebeurtenis is hij verslaafd geraakt aan vogels kijken en ook aan fotografie. Geregeld reist Han ook naar het buitenland om vogels te kijken. Het vogeleiland Texel is later een grotere rol gaan spelen, net als bij enkele andere van zijn vaste vogelmaatjes. Inmiddels beschouwd Han het eiland als zijn 2e achtertuin. Han is jarenlang bestuurslid geweest van de Stichting Dutch Birding Association en is tevens directeur en eigenaar van een adviesorganisatie werkzaam op het gebied van integer en verantwoord ondernemen.

Dit team wordt gespronsord door:

compliance network                logo computereiland texel

 

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Natuurmonumenten
  • Staatsbosbeheer
  • Vogelbescherming Nederland
  • VVV Texel

Subscribe to our newsletter