Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de plek om even langs te gaan tijdens het Wadden Vogelfestival. Het is hét ontmoetingspunt voor de vogelaar en hier worden alle bijzondere waarnemingen uitgewisseld. Hier is tevens het vertrekpunt voor alle vogelexcursies dit weekend. Ook de busexcursies vertrekken vanuit dit centrum. Tijdens het gehele weekend kunt u in het Vogelinformatiecentrum genieten van een grootse verrekijkershow. Alle merken verrekijkers en telescopen zijn aanwezig en u kunt ze zelf testen. En de koffie staat klaar

WVF17 016

In het Vogelinformatiecentrum kunt u overigens het gehele jaar terecht voor vogelexcursies, vogelvoer, nestkasten, natuurboeken, verrekijkers, outdoorkleding voor vogelaars, enz. In het centrum is een doorlopende tentoonstelling van een grote collectie opgezette vogels. Erg leuk ook voor kinderen. Wij zijn het hele jaar geopend van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur. Ook kunt u bij ons terecht voor alle informatie waar u het beste vogels kunt kijken op Texel.

winkel nieuw 2015 005

winkel nieuw 2015 012

WVF17 086
Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

In het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en u vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens treft u zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kunt u wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Natuurmonumenten
  • Vogelbescherming Nederland
  • VVV Texel

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief